I udgangspunktet kan stort alle grunde bebygges. Få teknisk rådgivning til at overkomme evt. skjulte problemer under jordoverfladen eller med terrænforhold for såvel boliger som hele bebyggelser.
I alle huse og bygninger kræves en tilstrækkelig styrke og stivhed til at modstå naturkræfter og sikre person-sikkerhed.
Få teknisk rådgivning og beregninger til valg af materialer, systemer m.v. til alt fra detaljer i bolig til etageejendomme
Vand-, Varme- og sanitetsinstallationer samt ventilationsinstallationer er afgørende for indeklima og energiforbrug. Få teknisk rådgivning og beregninger til alt fra ledninger i jord, kedel- og varmeanlæg til vandhaner, radiatorventiler m.v..
EL-installation og belysning er afgørende for helheden for både orientering og hygge, samt til forsyning af et væld af apparater i boliger og på kontorer. Få teknisk rådgivning vedr. placering af udtag og valg af lamper.
Valg af malerbehandling til overflader er vigtigt for både holdbarhed og finish på alle overflader. Få teknisk rådgivning om valg af materialers styrker og svagheder og få opstillet krav og specifikationer for arbejdets udførelse.